1. Rudarčkov turnir Trbovlje, 1. 12. 2012

Mladi rokometaši rokometne šole Rokozavri RK Dol TKI Hrastnik so se na 1. Rudarčkovem turnirju v Trbovljah srčno borili in dosegli lep rezultat. Ekipa letnikov 2002 je odnesla pokal za 2. mesto na turnirju s štirimi zmagami, izgubila je le z zmagovalcem turnirja.

Za letnike 2002 so pod vodstvom trenerjev Aleša Filipčiča in Jureta Franca nastopili: Miha Planinc, Gregor Gašparut, Luka Napret, Nio Belina (vsi OŠ Dol), Aljaž Belej Kovačič, Jure Koren (oba OŠ Rimske Toplice) in Nik Matek (OŠ Zidani Most), Matjaž Pinter, Jakob Sadar, Tilen Trkulja, Jakob Ferlin, Blaž Hrastnik in Luka Maček (vsi OŠ Laško).

Ekipa letnikov 2003 pa je na turnirju osvojila tretje mesto, na kar so bili fantje izredno ponosni, saj je to prvi pokal te generacije, ki so ga osvojili na kakšnem turnirju. Za ekipo letnikov 2003 so pod vodstvom trenerjev Aleša Filipčiča, Marka Planinc in Marka Drakslerja nastopili: Maj Deželak, Nik Franci Privšek, Gašper Čeperlin, Emir Keserović, Hana Blagotinšek, Sebastjan Dečman, Luka Miklič, Rikardo Brilej, Matija Prah (vsi OŠ Dol), Aljaž Moljk, Žiga Moljk, Mark Merzdovnik, Maks Lovrič (vsi OŠ Hrastnik), Patrick Rudnik, Rok Oblak (oba OŠ Rimske Toplice), Žiga Tovornik, in Simon Šeško (oba OŠ Laško).