2. pokalna tekma v Murski Soboti

V soboto,13. oktobra 2012, je bila 2. pokalna tekma Karate zveze Slovenije, v Murski Soboti. Naši sončki so bili spet odlični.

Lucija Pirnovar (podružnica DOL), naša najlažja je otvorila tekmovanje. Z zelo srčno borbo si je priborila bronasto medaljo. To je njena prva medalja na pokalnih tekmah.

Špela Polak (podružnica Dol), Urša Haberl in Barbara Haberl so na žalost sedaj nekaj časa v isti kategoriji in glej ga zlomka, najmlajša Urša zmaga, Barbara srebrna (v finalu so uprizorile bolj sestrsko borbo, so pa prej prikazale odlične borbe) in Špela bron. Vse tri barve medalji so romale v Karate klub Hrastnik. Človek bi rekel kar sanjsko.

Ines Polak je začela popoldanski del tekmovanja. Borila se je kot lev in si priborila bronasto medaljo.

Naš reprezentant Denis Gorenc je nato osvojil zlato medaljo brez konkurence.

Jernej Zdovc je zaključil nastope naših sončkov. Imel je kar obilo smole. Že v prvi borbi sta z nasprotnikom zadela skupaj. Nasprotnik je ob tem nerodno stopil na nogo in si jo zvil. Ker ni mogel nadaljevati z borbo, je bil Jernej zato diskvalificiran (mnenje sodnikov) in je bil tako izločen iz boja za medalje. Se zgodi.

Čestitke vsem tekmovalkam in tekmovalcem.

Moram pa omeniti še eno našo sončico Sabino Fazlić, ki se je tokrat zelo lepo in pravično predstavila v vlogi sodnice. Kar tako naprej Sabina.

Moram še omeniti, da poteka vpis v Karate klub Hrastnik ob ponedeljkih od 15.30 do 17.30 in petkih od 17.00 do 19.00 ure. Več informaciji pa najdete na facebook strani našega kluba.

Rad bi se še zahvalil organizatorjem za dobro izpeljano tekmo, našim staršem, za glasno podporo iz tribun (mali a glasni 100 na uro), občini Hrastnik in seveda čestitke in zahvala najboljšemu trenerju BOJANU VIKTORJU PIŽMOHTU - LUC-u.

Lep pozdrav
Denis Pavlič Karate klub Hrastnik