Ustvarjalna delavnica   Ekskurzija v Zagreb

V torek, 25. 11. 2014 se je na šoli odvijala ustvarjalna delavnica. Članici Društva invalidov Hrastnik sta pokazali učencem, kako se izdeluje nakit. Popoldan je minil v prijetnem delovnem ozračju, nastalo pa je nekaj zelo lepih ogrlic.

Mira Marinko

  V sredo, 3. 12. 2014 so se učenci vseh skupin likovnega snovanja odpeljali na ekskurzijo v Zagreb. Tam smo si ogledali odmevno razstavo španskega slikarja Joana Miroja, ki je trenutno postavljena v Umetniškem paviljonu v središču Zagreba. Videli smo del Mirojevih umetnin, ki jih je postavila na ogled Fundacija Maeght iz Francije. Najdražja in najtežja umetnina je bila velika tapiserija, težka 320 kg. Preživeli smo lep dan.
  Najlepši okrasek
 

2. decembra se je iztekel 2. interni natečaj za najlepši novoletni okrasek za jelko na matični in podružnični šoli. V natečaju so sodelovali predvsem učeci razredne stopnje in izdelali nekaj zelo lepih in zanimivih okraskov. Pokazalo se je, da jim idej ne manjka, žal pa učence višjih razredov tovrstno ustvarjanje ne pritegne. Med prispelimi okraski smo izbrali nagrajence, ki bodo prejeli praktično nagrado. To so: Timi Masel, 4.r, Neja Šlenc 4.r., Aleksandra Pavlič grujić 2. r. (HR), Peter Urban Pogačnik 2r. in Naja Logar 2.r (Dol).

Vsem nagrajencem čestitamo!